Hírek

Döntött a Skót Labdarúgó Szövetség: Craig Le vein, a Dundee United szakvezetője irányíthatja a nemzeti együttest. A sportági szervezet – kompenzáció gyanánt – 250 ezer fontot (76 millió forintnak megfelelő összeget) fizet a Dundee­nak. A negyvenöt éves edző a bő hónapja menesztett George Burleyt váltja a poszton. (Glasgow)

Nem hosszabbítottak szerződést Alekszej Mihajlicsenkóval, az ukrán labdarúgó­válogatott szövetségi kapitányával: a helyi futballszövetség azért döntött így, mert a nemzeti csapat elbukott a görögök elleni világbajnoki pótselejtezőn. Grigorij Szurkisz, a szervezet elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy Mircea Lucescut, a Sahtyor Donyeck román szakvezetőjét látná a legszívesebben a poszton. (Kijev)

Nem hivatalos labdarúgó-mérkőzésen (53 ezer néző előtt): Katalán válogatott–Argentína 4­2. (Barcelona)

Michael Schumacher (képünkön balról) újra a Forma–1­ben: a hétszeres világbajnok német autóversenyző a 2010­es évadban a Mercedes GP pilótája lesz. A három év szünet után visszatérő extraklasszis egy esztendőre szóló szerződést írt alá a pilótáknál és a konstruktőröknél is címvédő Brawn GP­ből alakult Mercedesszel, ahol újra együtt dolgozik majd azzal a Ross Brawnnal, akivel – annak csapatfőnöksége idején – hét egyéni vb­elsőséget szerzett. Schumacher csapattársa a szintén német Nico Rosberg (képünkön jobbról) lesz. (Hamburg)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.