Mexikóban is gondterhelt Lajcsi

Tegnap még csak találgatták, mára biztossá vált, hogy a Galambos család Mexikóban pihen. Lajcsi azonban itt is az otthoni gondjain rágódik.

Blikk egy olvasója Amerikában, a reptéren, a zenész egy ismerőse pedig már a pálmafák alatt fényképezte le az előzetesből január végén szabadult Lajcsit. Galambos február közepén még amiatt izgulhatott, hogy visszakerül-e a rácsok mögé, mostanában pedig bepótolni látszik az eddigi elmaradást, ami az utazást illeti.

"A világ egyik legszebb helyén nyaral, mégsem érzem rajta, hogy kikapcsolódna. Biztosan az ügyén rágódik, mert szinte nincs egy nyugodt pillanata sem" – sajnálkozott egy névtelen barát, aki emellett a zenész hosszú, magányos tengerparti sétáiról is beszámolt. Máskor egy laptop előtt gubbasztott, vagy egyedül elmélkedett a fél szemét ezek szerint mindig Lajcsin tartó barát elmondása szerint.

A boldogasszonypusztai birtokot eközben ismét meglátogatta a rendőrség. A szomszédok költöztetőkről és kiürített házról meséltek szerdán a Borsnak. Aznap a rendőrség is becsöngetett, akiket hosszú várakozás után végül "Csaba, a mulatószenész közös képviselője és mindenese" engedett be. A legújabb házkutatás eredményéről egyelőre nem tudni.

Galambos Lajos ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián elmondta, hogy ügyfele szabadságát nem korlátozta a bíróság határozata, így semmilyen szabályt nem szeg meg az utazgatással. 

A Dáridó trombitását a boldogasszonypusztai birtoka és az apartmanpark kapcsán vádolták azzal, hogy a mérőórákat megkerülve vette igénybe a víz-, villany- és gázszolgáltatást, milliókkal megkárosítva a szolgáltatókat, illetve az ennek kapcsán kiérkező ellenőröket megvesztegette. Galambos Lajost és feleségét egy társukkal együtt tavaly tartóztatták le.

A gyerekekre tekintettel az asszonyt kiengedték, Lajcsi azonban csak 125 nap után szabadult az előzetesből január végén. Igaz, azóta már börtönmulatóst is írt a benti élményeiből. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.