Költöztetők jártak Lajcsi birtokánál

Galambos Lajos és családja pár nappal ezelőtt Mexikóba utazott. A szomszédok állítják: a birtokot kiürítették.

Költöztető kamionok jelentek meg nemrég a mulatós zenész boldogasszonypusztai birtokán. A szomszédok szerint a kamionok nem a főbejárat, hanem a hátsó kapun át érkeztek, amely kevésbé van szem előtt.

Borsnak nyilatkozó egyik szomszéd szerint a költöztetők még éjszaka is fordultak, hétfőn reggel pedig zárt utánfutóval érkezett több ember, és az udvaron pakoltak megállás nélkül. A ház teljesen kiürült.

Lagzi Lajcsit a napokban a New Jersey-i Newarkban látták, amint éppen becsekkol a családjával egy Mexikóba tartó gépre. A közép-amerikai országgal Magyarországnak nincs kiadatási engedélye. A mulatós zenész korábban azt állította, hogy Olaszországba utazik családjával.

A Bors el tudta érni Lajcsit, aki egy fényképpel bizonyította, hogy járt Olaszországban. Azt állította, hogy most egy másik családi úton vannak, de azt nem árulta el, hogy pontosan hol.

A mulatós zenész hollétéről ügyvédje sem árult el semmit. Dr. Fröhlich Krisztián elmondta, hogy köti az ügyvédi titoktartás, de az tény, hogy Lajcsiék elmentek. A nyomozás ettől függetlenül tovább tart, s az utazás ezt nem akadályozza. Lajcsi egyébként nyugodtan utazhat a világban, a bíróság nem korlátozta őt szabadságában.

Blikk információi szerint a gyerekeket egyelőre még nem vették ki az iskolából, bár korábban többször is felmerült, hogy magántanulóként folytatják tanulmányaikat.

A mulatós zenészt, feleségét és egy harmadik személyt áram-, víz- és gázlopással gyanúsítják, ezenfelül felmerült a vesztegetési kísérlet gyanúja is. Lajcsi januárig ült előzetes letartóztatásban a börtönben.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.