Lajcsi mindenkit átvert, és Mexikóba szökött

Bár a napokban azt nyilatkozta, családjával Olaszországba készül, Lagzi Lajcsit a New Jersey-i Newarkban látták, amint éppen becsekkol családjával egy Mexikóba tartó gépre.

A mulatós zenészt a Blikk egyik olvasója ismerte el. A férfi szerint Lajcsinak nem volt jó kedve, a felesége is mintha sírt volna. A szülők a gyerekekkel együtt utaztak Mexikóba. A közép-amerikai országgal Magyarországnak nincs kiadatási egyezménye.

Az utazás azért is furcsa, mert a zenész – polgári nevén Galambos Lajos – a napokban azt hangoztatta, hogy Olaszországba, Milánóba utazik családjával. A kis mexikói kiruccanásról még Galambos ügyvédje, Fröhlich Krisztián sem tudott. Az ügyvéd elmondta, védence oda utazik, ahova akar, mivel vele szemben nincs érvényben korlátozó intézkedés. A zenész korábban azt a gondolatot sem vetette el, hogy külföldön kezdene új életet családjával.

Galambost és feleségét, Boglárkát áram- gáz- és vízlopással gyanúsítják, Lajcsi ezen felül egy vesztegetési ügyben is érintett lehet. A zenészt és feleségét 2015 szeptemberében vették őrizetbe. Boglárka októberben szabadulhatott, míg Lajcsit január végéig előzetes letartóztatásban tartották. A mulatós zenész ellen a vádakat nem ejtették, a nyomozás ellene továbbra is tart.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.