Lagzi Lajcsi külföldre készül családjával

Külföldön kezdene új életet az előzetes letartóztatásból januárban szabadult Lagzi Lajcsi. A mulatós zenész a birtokai nagy részét is eladná azért, hogy végre nyugalomban élhessen.

Lajcsi otthon már meg is beszélte a gyermekeivel, hogy feladják eddigi életmódjukat egy szerényebbért - értesült a Bors.

– Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre - mondta a bulvárlapnak Lajcsi. A zenész szerint gyermekei egy-két évet akár külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának, és egy három-négyszobás lakás is bőven elég lenne ötüknek.

- Ismerve a viszonyokat azt mondom, Nyugat-Európában egy jól menő állatorvos él úgy, mint én. Mint zeneművész itthon erkölcsileg és anyagilag is megbecsült voltam és vagyok. Mindezek eredményeként az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant - tette hozzá a zenész.

Lajcsi szerint az idegen nyelv sem jelentene gondot, hiszen felesége diplomata édesanyja miatt jól beszél angolul, ő maga pedig a németet beszéli anyanyelvi szinten.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lagzi Lajcsit áram- víz- és gázlopással gyanúsítják, ezen felül pedig azzal is, hogy megvesztegette az egyik áramszolgáltató leolvasóit. Az ügyben felesége is érintett. Lagzi Lajcsi négy hónapig ült előzetes letartóztatásban, majd januárban a bíróság úgy döntött, hogy a zenész szabadlábon védekezhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.