Börtönmulatóst írt Lajcsi

Az előzetes letartóztatásban szerzett tapasztalatait öntötte dalba Galambos Lajos. 

A mulatószenész 125 napot töltött börtönben, ez idő alatt azonban nemcsak bánat, hanem öröm is érte, tudta meg a Blikk, amely az új sláger hétfői felvételén jelen is volt. 

„Az írók kiírják magukból az érzéseiket, örömüket, keseredésüket. A festők vászonra vetik, én pedig ebbe a dalba komponáltam bele minden fájdalmam, örömöm, ami a rácsok mögött ért, mert hogy volt öröm is, nem csak negatív élményekkel távoztam Székesfehérvárról” – mesélte Lajcsi, aki nemrég még arról beszélt a sajtóban, hogy patkányok és poloskák közt teltek a napjai szigorított felügyelet alatt. 

A Megreccsen a szív! című nóta első közönsége a büntetés-végrehajtási intézet egészségügyi személyzete volt, akik közül a lap beszámolója szerint többen könnyekben törtek ki a dal hatására. 

„A börtönszlengben azt mondják, ha megreccsensz, az azt jelenti, hogy feladod, sokan ezután az öngyilkosságba menekülnek. Az én esetemben nem erről van szó, hanem arról, hogy mennyire fájt, hogy nem ölelhetem át a szeretteimet” – vallott a címadásról Lajcsi.

Míg Galambos a stúdióban a felvételeken dolgozott, addig a rendőrök a boldogasszonypusztai birtokán tevékenykedtek. Lajcsit a felesége hívta fel munka közben, hogy elmondja, körülbelül húsz rendőr és az áramszolgáltató munkatársai jelentek meg náluk, hogy szemlét tartsanak. A vizsgálat közel négy órát tartott a Blikk beszámolója szerint, annak eredményére azonban nem tért ki a lap.

Lagzi Lajcsi ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz áram-, víz- és gázszolgáltatás lopása és vesztegetés miatt. A zenész a gyanú szerint mocsai birtokán, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban éveken át lopta a közműszolgáltatásokat, az óraleolvasókat pedig lefizette. A zenészt január 24-én helyezték szabadlábra 125 előzetes letartóztatásban töltött nap után.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.