Kiengedték Lagzi Lajcsit a börtönből

Vasárnap reggel 8 órakor elhagyta a székesfehérvári büntetés-végrehajtó intézetet Galambos Lajos, aki szabadulása után tartott rögtönzött sajtótájékoztatóján közölte, ő az egész ellene folytatott eljárást megkérdőjelezi.

Ahogy arról beszámoltunk, a Budaörsi Járásbíróság pénteken kora délután rendelte el a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenész szabadon bocsátását.

Vasárnap reggel a székesfehérvári  büntetés-végrehajtó intézet előtt Lagzi Lajcsi rögtönzött sajtótájékoztatót tartott. Mint mondta, úgy érzi, meghurcolták, ő semmiben nem hibázott és az ellene folytatott eljárást megkérdőjelezi - írja az Origo.

Lagzi Lajcsi távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből
Lagzi Lajcsi távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből
Lakatos Péter / MTI

- Az elmúlt 125 nap alatt 15 kilót fogytam, ez idő alatt ötszázszor motoztak meg. Ez egy zarándok út volt számomra, sokat tanultam az elmúlt hónapokban. Az éjszakák különösen nehezen teltek. Mindent megpróbáltam annak érdekében, hogy legalább egy keveset tudja aludni, így saját zoknimból varrtam alvó szemüveget - idézi a Kiskegyed a Péntek esti Dáridó és a Szuperbuli című televíziós műsorok házigazdáját. 

Lagzi Lajcsi ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást vesztegetés és lopás bűntette miatt. A zenész a gyanú szerint mocsai birtokán, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban éveken át lopta a közműszolgáltatásokat, az óraleolvasókat pedig lefizette.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.