Lökdösött és arcon köpött egy fotóst Mel Gibson

Az Oscar-díjas színész üvöltözött és megütött egy fotóst Sydney külvárosában, Paddingtonban vasárnap este. A sajtósa szerint a Daily Telegraph című brit lapnak dolgozó Kristi Miller csak kitalálta az egészet.
„Lefotóztam Melt és a barátnőjét, és mikor megfordultam, hátba vágott ... meglepődtem, nem számítottam rá. nem tudom, hogy a kezével vagy a könyökével jött-e nekem” - idézi a Guardian Kristi Millert. A nő elmondása szerint ezután Gibson üvöltözött és az arcába köpött, kutyának nevezte őt, azt mondta, nem is emberi lény, és hogy biztosan a pokolra jut majd.

Máshogy emlékszik azonban a történtekre az újabban inkább a botrányairól, semmint filmjeiről ismert színész. Sajtósa szerint szó sem volt fizikai bántalmazásról, a színész csak megkérte a fotóst, hogy ne fényképezzen, de az nem hallgatott rá.

Az ügyben az ausztrál rendőrség vizsgálatot indított.

Gibson szeptemberben kezdi forgatni Hacksaw Ridge című filmet Ausztráliában. A forgatásra kislánya, az ötéves Lucia is elkísérte. Az utóbbi években leginkább zűrös magánélete miatt került a címlapokra a színész-rendező, 2010-ben Okszana Grigorieva azzal vádolta Gibsont, hogy az ököllel megütötte és kiverte több fogát. Gibson cserébe zsarolás miatt perelte be élettársát, ám a bíróság ennek a gyanúját nem találta megalapozottnak.

A bíróságon a színész végül vádalkut kötött, egy vádpontban, garázdaságban bűnösnek vallotta magát, hogy elkerülje a letöltendő börtönbüntetést. Így csak 3 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. 

Az incidens előtt néhány évvel, 2006-ban pedig ittas vezetés miatti letartóztatásával került a címlapokra, és sokat lehetett hallani emlékezetes antiszemita kirohanásairól is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.