Joe Eszterhasnak bizonyítéka van Mel Gibson zsidózására?

A magyar származású producer egy hangfelvétellel próbálja bizonyítani igazát: Mel Gibson antiszemita, holokauszttagadó, és indulatkezelési problémái is vannak.

Mel Gibson évek óta már nem filmjeivel, sokkal inkább magánéleti botrányaival szerepel a bulvársajtóban. Ittas vezetése után durván sértegette az intézkedő rendőröket, rendszeresen zsidózott a nyilvánosság előtt, valamint volt feleségét, Oksana Grigorievát is többször életveszélyesen megfenyegette.

Mel Gibson és Oxana Grigorjeva
Cast member Mel Gibson and Oksana Grigorieva attend the premiere of the film "Edge of Darkness" in Los Angeles January 26, 2010. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

A producer azután tálalt ki Gibson legújabb húzásáról, hogy a Warner Brothers stúdió elutasította az általa írt The Maccabees forgatókönyvét. Eszterhas szerint a színész azért lépett vissza a Júdás Makkabeus életéről szóló film forgatásától, mert gyűlöli a zsidókat. Eszterhas Gibsonnak írt levele nyilvánosságra került, ebben leírta, a színész a közös munka során többször sértegette azzal, hogy gázkamraszökevényeknek nevezte a zsidókat, de volt feleségét sem kímélte a pocskondiázástól. Gibson a levélre csak annyit reagált, hogy valóban gyakran volt ideges, mert Eszterhas késett a forgatókönyvvel, amivel végül sem ő, sem a stúdió nem volt elégedett.

A két és fél perces felvételt tavaly decemberben készítette Eszterhas fia, Mel Gibson Costa Rica-i villájában egy veszekedés során. A felvételen azt hallatszik, hogy a színész artikulálatlanul üvölt cifra és válogatott káromkodások közepette.

Eszterhas szerint a veszekedésben Gibson folyamatosan szidta a zsidókat, sőt még azt is kijelentette, nagyön örül, hogy John Lennont megölték. A felvételeken ezek közül egyik sem hangzik el. "Örülök, hogy meghalt, megérdemelte, hogy lelőjjék. Olyan volt, mint valami kib*szott messiás, hallgasd csak meg a dalait! Imagine, utálom ezt a kib*szott dalt'" – ezeket üvöltötte állítólag Gibson, írta Eszterhas a levélben.

Gibson a felvétel nyilvánosságra kerülése miatt perelni készül.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.