Így kért bocsánatot G. Fodor Tóbiástól

A 888.hu portál hétvégén Tóbiás József MSZP-elnök feleségét mocskoló írást tett közzé. G. Fodor Gábor főszerkesztő most kért elnézést.

Ön kiverné Tóbiás József feleségének régi képére? – kérdezte olvasóit hétvégén Habony Árpád Modern Média Groupjának 888.hu nevű, a kormányhoz nagyon közel álló portálja. A cikkből hatalmas botrány lett. A főszerkesztőnek ugyan kellett néhány nap, hogy átgondolja a történteket, de ma az alábbi közleményt jelentette meg a 888.hu-n:

"Az ember esendő. Az élet egyenetlen. Előfordul, hogy követünk el hibákat. Én az édesapámtól azt tanultam, hogy meg kell próbálni minden helyzetben embernek maradni. Képesnek kell lennünk arra, hogy ha hibáztunk, legyen erőnk férfiasan elnézést kérni. Mindig ezen a ponton dől el, hogy végső soron ki az erős és ki a gyenge. Ezen dől el, hogy a végső elszámolásnál mit is tartsunk majd magunkról. Éppen ezért most tegyük félre a politikát, és nézzük az embert. Eljött a bocsánatkérés ideje. Hibát követtem el, mert megengedtem, hogy a politikai viták hevében megsértsünk egy embert és a családját. Túlmentünk egy határon. Ezért elnézést kérek. Tanultam belőle. Nem fogom engedni, hogy még egyszer ilyen előfordulhasson."

Az ügy előzménye, hogy a portál alpári stílusú, szerző megjelölése nélküli írást közölt, amelyben Tóbiás József MSZP-elnök feleségét, Rába Tímeát igyekezett lejáratni néhány húszéves fénykép kapcsán, ráadásul gyermekén is gúnyolódtak. A cikk miatt elhatárolódott a laptól Gulyás Gergely és Deutsch Tamás, de Bayer Zsolt is megsemmisítően írt G. Fodor Gáborék stílusáról. Tóbiás József beperelte a lapot, egy magánszemély pedig a Médiatanácsnál tett bejelentést

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.