Zugló támogatja a Puskás Ferenc Stadion átépítését

Zugló tárgyalásokat kezdett a kormány és a főváros illetékeseivel a Puskás Ferenc Stadion átépítéséről. Papcsák Ferenc polgármester szerint a XIV. kerület ehhez minden támogatást megad.

A sportlétesítmények fejlesztésével kapcsolatban Zugló újdonsült polgármestere, Papcsák Ferenc (Fidesz) tárgyalásokat kezdett a kormány és a főváros illetékeseivel a Puskás Ferenc Stadion átépítéséről. Mint azt Papcsák Ferenc lapunkhoz eljuttatott közleményében írja: a XIV. kerület vezetése – a polgárok felhatalmazása alapján – minden támogatást megad a kormánynak ahhoz, hogy a Puskás Ferenc Stadion átépítését mihamarabb megvalósíthassa. (Hogy ez a támogatás konkrétan mit jelentene – pénzt, engedélykiadást stb. – arra vonatkozó adatot a közlemény nem tartalmaz – a szerk.)

Mint azt a zuglói polgármester leszögezi: a kerület elvesztegetett 20 éve után helyi, fővárosi és országos finanszírozású fejlesztésekre is szükség van Zuglóban. Az embereknek látniuk kell, hogy a változások értük történtek, és volt értelme a változtatásnak. A Zugló területén található sportközpontok tekintetében is helye van az új szemléletnek, fontos, hogy még jobban megnyissák a kapuikat a kerület lakói előtt. Az önkormányzat épp ezért megindította a kedvezményeket biztosító Zugló Kártya bevezetésének előkészítését – zárul a közlemény.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.