Zsákbamacska jegyeket árulnak a nyolcaddöntőkre

Ma délután kettőkor megkezdődött a jegyárusítás a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság nyolcaddöntős meccseire. Mindeközben azt még nem lehet tudni, hogy a magyar válogatott mikor, hol és melyik csapat ellen játszik majd, hiszen a nyolcaddöntőbe jutó tizenhatok listája csak ma este válik teljessé.
A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának a beszámolója szerint az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseire az európai szövetség (UEFA) korábban eladta a belépők többségét, így már csak korlátozott számban érhetőek el jegyek. Az UEFA internetes jegyértékesítési felületén továbbra is használható a korábbi regisztráció, de új regisztrációra is van lehetőség. A nyolcaddöntős találkozók jegyárai megegyeznek a csoportkörös árakkal – adta hírül az MTI.

Az már kedd este eldőlt, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány együttese továbbjut az F csoportból. Ha másodikként zár, akkor hétfőn Nizzában 21 órától Angliával találkozik a nyolcaddöntőben. Harmadikként továbbjutva Lens-ban a D csoport első helyezettje, azaz Horvátország következne szombaton szintén 21 órától. Első hely esetén vasárnap az E csoport másodikja (Belgium vagy Svédország) lesz az ellenfél Toulouse-ban. Az E jelű négyes utolsó fordulóját szerdán 21 órától rendezik.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.