Veszprém fogadja be a győri lányokat

Veszprémbe viszi a Bajnokok Ligája női kézilabda elődöntőt a győri Audi ETO. Görbiczék az Oltchim Valcea ellen játszanak visszavágót április 7-én.

A nemzetközi előírások szerint csak a döntőt kötelesek a csapatok olyan csarnokban játszani, ahol legalább 5 ezer néző foglalhat helyet. A győri Audi ETO az elődöntőt még saját otthonában, a kétezer személy befogadására alkalmas Magvassy sportcsarnokban rendezhetné meg, ám a klubelnökség döntése szerint már ennek a találkozónak is a Veszprém Aréna lesz a helyszíne.

Kelecsényi Ernő klubelnök szerint méltó körülményeket akarnak teremteni a rangos eseménynek, s azt szeretnék, ha minél több győri tekinthetné meg a helyszínen az összecsapást.

Jegyeket csak Győrben lehet vásárolni. A kisalföldi megyeszékhelyen és környékén lakók 20 százalékos kedvezményt kapnak a 10 ezer forintos árból, s ezer forintért különbuszokkal utazhatnak Veszprémbe és onnan vissza.

Először a bérletesek vehetnek jegyet, a többiek csak a jövő hét közepétől vásárolhatnak belépőt.

Arra kérdésünkre, hogy amennyiben továbbjut a Győr, akkor a döntőt is Veszprémben rendezik-e, Kelecsényi úgy válaszolt: a remélt döntőt is a Veszprém Arénában szeretnénk játszani.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.