VASÁRNAPI FRISS: Európa-bajnok Sidi Péter

21.35 - Debrecen: győzelem emberhátrányban

Az Adamo Coulibaly kiállítása miatt a második félidőben emberhátrányban játszó DVSC Bódi Ádám kései szabadrúgásgóljával győzött Kecskeméten, és őrzi százszázalékos mérlegét a labdarúgó NB I-ben. Kecskemét–DVSC 0-1. Gól: Bódi (90.). Kiállítva: Coulibaly (45.).

19.58 - Paksi siker Újpesten

A honi labdarúgó NB I negyedik fordulójának mérkőzésén: Újpest–Paks 0-2. Gól: Éger (60.), Vayer (91.), mindkettő tizenegyesből.

19.55 - Bajor bánat

A német labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának vasárnapi zárómérkőzésén a Bayern München hazai pályán kapott ki a Mönchengladbachtól. A másik találkozón a Stieber Zoltánt a 71. percig szerepeltető Mainz legyőzte a Leverkusent. Bayern München–Mönchengladbach 0-1. Gól: De Camargo (63.), Mainz–Leverkusen 2-0. Gól: Allagui (32.), Toprak, öngól (86.).

17.59 - Otthon kapott ki a Ferencváros

Eredmény a labdarúgó NB I negyedik fordulójából: FTC–Pécs 0-1. Gól: Nagy Olivér (83.). Győzelmével a Pécs továbbra is százszázalékos mérleggel rendelkezik a bajnokságban (négy győzelem).

15.15 - Egységben az olasz csapatok

Mind a húsz olasz élvonalbeli futballcsapat kapitánya aláírta azt a nyílt levelet, amelyben a sztrájk lehetőségét veti föl a játékosok szakszervezete: a vitás kérdés az új kollektív szerződés, amelyet még nem írt alá a labdarúgó szövetség, és ha az augusztus végi nyitófordulóig sem teszi meg, elmaradhat a rajt.

14.18 - Aranyérmes Sidi Péter

Sidi Péter megvédte címét a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett versenyében a belgrádi sportlövő Európa-bajnokságon.

13.19 - Sidi a döntőben

A harmadik helyen jutott a belgrádi Európa-bajnokság nyolcas döntőjébe a férfi szabadpuskások összetett versenyében Sidi Péter sportlövő.

12.50 - Barátságos kérés

Az augusztusi barátságos válogatott mérkőzések eltörlését kéri a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől az európai élklubok, a válogatott edzők, és a játékosok szervezete. A kérvényt támogatók között van Laurent Blanc, a francia nemzeti csapat szakvezetője, illetve Josep Guardiola, a Barcelona trénere.

12.25 - Jeges váltás

A Dunaújváros jégkorongcsapatához szerződött Vaszjunyin Artyom: a 27 éves, 63-szoros válogatott játékos legutóbb Fehérváron szerepelt; új csapatához egy évre írt alá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.