Elküldték a Győri Audi ETO vezetőedzőjét

Új szakember irányításával vág neki a Bajnokok Ligája középdöntőjének a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. Konkoly Csaba távozik a vezetőedzői posztról.

Kedden sorosltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A győzelemre aspiráló Győr a lehető legnehezebb csoportba került. A tavalyi BL-döntős norvég Larvik, a spanyol Itxako, s a dán Midtjylland lesz az ellenfele.

A világsztárokkal teletűzdelt ETO csoportelsőként került ugyan tovább a középdöntőbe, de eddigi teljesítménye hullámzó volt. Az egyesület elnöksége úgy látja: "más típusú szakmai irányítással" nagyobb esélye van a csapatnak a kitűzütt cél elérésére. Ezért vezetőedzőként megválnak Konkoly Csabától, s átmenetileg Danyi Ernő pályaedző kerül a helyére.

Konkoly Csaba, amikor a csapatának magyaráz
Konkoly-előadás. A győri trénernek már a Larvik elleni felkészülési találkozón is bőven volt mondandója

Közben pedig már több szakemberrel is tárgyalnak Konkoly utódjáról. Az eddigi vezetőedzővel is egyeztetnek arról, miként tudnának más poszton együttműködni vele.

Kelecsényi Ernő,  a győri Audi ETO elnöke elmondta: Konkoly kiváló eredményeket ért el, szakmai munkájára ezután is számítani szeretnének. Az idei szezonban azonban mindenképpen győzelmi esélyekkel akarnak pályára lépni valamennyi külföldi és hazai együttes ellen, s ennek érdekében az általuk legjobbnak gondolt szakmai  stábot és csapatot akarják szerepeltetni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.