Tört fehér

Szerda este rendezték a másik ág visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligájában, de napközben idehaza még a Bayern München–Barcelona mérkőzés (3-2) volt a téma. Már csak azért is, mert a meccs közvetítése 19,4 százalékos közönségarányt ért el a 18–49 éves férfiak körében, azaz a találkozó alatt a Sport1 volt a legnézettebb csatorna a hirdetési szempontból fontos célcsoportban.

A Real Madrid–Juventus revánsmérkőzés 2-1-es torinói előnyről indult, de a fórt „sikerült” hamar eltüntetnie Chiellininek, aki teljesen fölöslegesen vádlin rúgta James Rodriguezt. Eriksson, a milliomos svéd játékvezető, akin érezni lehetett, hogy nagyon is tudja, hol fújja a sípot, ezúttal joggal ítélt a „királyi gárda” javára, és Cristiano Ronaldo a léc alá küldte a tizenegyest (1-0).

 

Felül Vidal, alul Cristiano Ronaldo. Azzurro a Bernabeuban
Felül Vidal, alul Cristiano Ronaldo. Azzurro a Bernabeuban
Sergio Perez / Reuters

A második félidőben viszont a Bernabeu stadionban otthonosan mozgó – a Real Madridtól elengedett – Morata váratlanul egyenlített (57. perc: 1-1), és már a Juventus állt továbbjutásra.

Sőt, tizenkét év elteltével újra finalista a kékben játszó torinói együttes, miután megtartotta a döntetlent az előző év győztesével szemben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.