Vége! Talmácsi szakított menedzserével

Diplomatikus megfogalmazású, udvarias körmondatokban kiadott közleményt juttatott el lapunkhoz Talmácsi Gábor menedzsmentje, amelyből úgy kell kihámozni a lényeget: a 2007-ben világbajnoki címet szerzett versenyző és menedzsere szakított egymással.

Talmácsi Gábor elérkezettnek látja az időt, hogy új alapokra helyezze pályafutását - így kezdődik a kommüniké. Aztán a versenyző szavaiból, némi érzelmi kitérő után - „támogató háttércsapat nélkül, érdekeimet saját magam képviselve, hatalmas bizonyítási vággyal a szívemben vágok neki a 2011-es versenyzésnek" - kiderül a lényeg. „A Faster Management minden tagjának, különösen Stefanónak ezúton szeretném kifejezni őszinte elismerésemet és köszönetemet azért a munkáért, amivel a hosszú évek során a versenyzésemet segítették. Egyúttal köszönöm támogatóimnak, hogy továbbra is feltétlen bizalmukról biztosítottak."

A közleményben a menedzser, Stefano Favaro is megfutja a maga tiszteletkörét: „Nagyon örülök, hogy pozitívan alakulnak a dolgok a folytatást illetően, és Magyarország első számú motorversenyzője jövőre is ott lehet a legjobbak között. Szívből szorítok neki, hogy akár már jövőre megmutathassa, hogy 2007-ben nem véletlenül lett világbajnok. Egyetértettünk abban, hogy elérkezett az idő pályafutása egy új szakaszának megnyitására, amiben én és a management többi tagjai már nem veszünk részt. (...) 2011-től ki-ki a saját útján folytatja az életet. Nagyon szép időszakot éltünk meg együtt Talmával, soha nem fogom ezeket az éveket elfelejteni."

Igazán kár, hogy csak a lényeg - a szakítás valódi oka - nem derül ki a közleményből.

 

Talmácsi Gábor és menedzsere Favaro
Talmácsi Gábor és menedzsere Favaró.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.