Talmácsi 11., Tóth Imre 7. az első kör után

Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó futamán, a Valenciai Nagydíjon.

A viadal honlapja szerint az esőben megrendezett időmérő legjobbja az olasz Simone Corsi volt, aki Talmácsi legnagyobb ellenfele az összetett második helyért zajló versengésben. A már világbajnok francia Mike Di Meglio csak 25. lett pénteken.

A múlt heti Malajziai Nagydíjon diadalmaskodó Talmácsi - aki tavaly ezen a pályán lett világbajnok - ebben az idényben legfeljebb második lehet összetettben.

"Nem találtuk meg a jó beállításokat az esős körülményekre, dolgoznunk kell még a motoron. Nagyon vizes volt a pálya, folyamatosan csúszkáltam, és a műtött csuklóm miatt nehéz ilyenkor kontrollálni a gépet. Bízom benne, hogy szombaton kedvezőbb időjárás lesz, és a szerelőim is kitalálnak valamit, mert szeretnék előrébb jönni a rajtrácson. Az utolsó 125-ös futamom előtt állok, szeretnék méltóképpen búcsúzni ettől a kategóriától, javítani fogok" - mondta Talmácsi.

A 250 kcm-esek között ragyogóan szerepelt az első időmérőn Tóth Imre, aki az előkelő hetedik helyet szerezte meg a géposztályban.

Szombaton, 13:10-től rendezik a 125 kcm-ek második időmérőjét, a futam vasárnap, 11 órakor kezdődik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.