SZOMBATI FRISS: Uruguayból igazolt a Videoton

22.00 - Kikapott az FTC

A labdarúgó NB I ötödik fordulójában, a késő esti mérkőzésen: Honvéd–FTC 1-0 (Németh N. 73.).

21.00 - ZTE: ötödször is vereség

Eredmények az NB I ötödik fordulójából: Paks–Siófok 1-1 (Bartha 19., Melczer 32.), Diósgyőr–Pápa (Budovinszky 48., Seydi 78.), Haladás–ZTE 1-0 (Kenesei 70.), Pécs–Kecskemét 2-2 (Bajzát 21., Todorovics 23., ill. Gyurcsó 36., Litsingi 85.).

20.35 - Dán győzelem Tatabányán

Nemzetközi férfi kézilabdatorna második fordulójában, Tatabányán: Chambery–La Rioja 23:19, Tatabánya–Silkeborg 26:32. Az állás: 1. Silkeborg 4p., 2. Chambery 2, 3. La Rioja 2, 4. Tatabánya 0.

20.10 - Nem Komjáti lesz az edző

Információink szerint Komjáti András nem marad a Vasas edzője. Hogy továbbra is dolgozik-e a klubban, és ha igen, milyen beosztásban, az még nem dőlt el.

19.25 - Öt gól, győri siker

A labdarúgó NB I ötödik fordulójában: Győr–Vasas 3-2 (1-2). Gól: Koltai 24., Ji-Parana 59., Ahjupera 66., ill. Kulcsár 22., Dajics 26.

19.20 - Hibátlan Gulácsi

Gulácsi Péter kapott gól nélkül védte végig a Hull City mérkőzését az angol labdarúgó-másodosztály második fordulójában. Ipswich-Hull City 0-1.

16.40 - Isztambul is indul

A törökországi Isztambul is kandidál a 2020-as olimpiai játékok megrendezésére – jelentette be Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök. Isztambulon kívül egyelőre Madrid, Róma és Tokió pályázata biztos; a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptember 1-ig várja a  jelentkezéseket, és 2013-ban dönt a helyszínről.

16.30 - Bukta kikapott a döntőben

A női teniszezők országos bajnokságának döntőjében: Marosi–Bukta 6:3, 6:1.

15.40 - Pedrosaé a pole

A gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának Cseh Nagydíján, az időmérő edzésen: 1. Dani Pedrosa (spanyol), 2. Jorge Lorenzo (spanyol), 3. Casey Stoner (ausztrál).

14.55 - Wenger távozóban?

A goal.com internetes portál értesülései szerint az Arsenal labdarúgócsapatát 1996 óta irányító Arsene Wenger utolsó szezonját tölti az angol csapat menedzsereként. A honlap a cikkben Wenger barátaira hivatkozik, és megemlíti: a francia szakembernek nézetkülönbségei vannak a többségi tulajdonos Stan Kroenkével, és a szurkolói kritikákat is nehezen viseli. Wenger májusban állítólag tárgyalt a Manchester City vezetőivel, de az is elképzelhető, hogy végül hazájában, a Paris Saint-Germain együttesénél folytatja karrierjét.

14.25 - Sidi ezüstje

Sidi Péter ezüstérmet szerzett a nagyöbű sportpuskások 300 méteres, háromszor 40 lövéses összetett számában a belgrádi sportlövő Európa-bajnokság szombati versenynapján.

14.22 - A mezőny végén

Sebestyén Péter a 34. helyen végzett a gyorsaságimotors-világbajnokság Cseh Nagydíjának időmérő edzésén, a 125 köbcentis géposztályban. A pole pozíció a spanyol Nicolas Terolé, a második helyről a francia Johann Zarco, a harmadikról a német Sandro Cortese indulhat.

13.55 - Minden rendben Szegeden

Miután mindent rendben találtak, a földmérők hitelesítették a szegedi Maty-éri pályát a jövő hét szerdán kezdődő kajak-kenu világbajnokságra. Az olimpiai kvalifikációs viadalra 94 ország versenyzője nevezett.

12.18 - Szardíniában az elnökkel

Menesztették Roberto Donadonit az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Cagliaritól: a 47 éves szakvezetőnek – aki korábban irányította az olasz nemzeti csapatot is – azért kellett távoznia, mert megromlott a kapcsolata Massimo Cellino elnökkel. Donadoni utódja valószínűleg a legutóbb a Cesenánál dolgozó Massimo Ficcadenti lesz.

10.10 - Sitku folytatja

Folytatja profi karrierjét Sitku Ernő, 150-szeres válogatott kosárlabdázó: a Nyíregyháza 39 esztendős játékosa féléves sérülésből épült fel, az újabb szezont azért vállalja, mert hosszú pályafutását, egészségesen, játékkal szeretné zárni. Forrás: szon.hu.

9.45 - Camacho Kínában

Kína labdarúgó-válogatottjának szakvezetője lesz Jose Antonio Camacho: a korábban a spanyol nemzeti csapatot is irányító 56 éves szakembert vasárnap mutatják be Pekingben. Camacho úgy nyilatkozott: a cél a kijutás a 2014-es brazíliai világbajnokságra. Kína együttese az ázsiai selejtező-sorozat harmadik csoportkörében Irakkal, Jordániával és Szingapúrral mérkőzik.

9.25 - Brazil Uruguayból

Paulo Vinicius Souza dos Santos a Videoton labdarúgócsapatának új igazolása: a 21 esztendős brazil belső védőt az uruguayi River Platetől , három évre szerződtette a magyar bajnokság címvédője. Paulo Vinicius a Sao Paulóban nevelkedett, 2009-től játszik Uruguayban; az elmúlt szezonban 24 mérkőzésen szerepelt csapatában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.