SZOMBATI FRISS: Kővágó ezüstérme Londonban

22.00 - Fülöp Gera klubtársa lett

Az angol labdarúgó elsőosztályban szereplő West Bromwich Albion egy éves szerződést kötött Fülöp Mártonnal: a 28 esztendős, válogatott kapus az Ipswichtől érkezett, és Gera Zoltán mellett a második magyar játékos a Premier League-klubnál.

21.54 - Videoton: brazil és spanyol gól

A labdarúgó NB I negyedik fordulójának szombat esti mérkőzésén: Videoton–Diósgyőr 2-0 (Alves 21., Brachi 89.).

20.55 - A Győr és a Pápa győzelme

Eredmények a labdarúgó NB I negyedik fordulójából: Pápa–Kaposvár 1-0 (gól: Lovrencsics 41.), Siófok–Győr 0-1 (Alekszidze 26.).

19.55 - Dzsudzsák 60 perce

Dzsudzsák Balázs kezdőként 60 percet játszott az Anzsi Mahacskalában a Tom Tomszk elleni 2-0-ra megnyert orosz bajnoki mérkőzésen. Ez volt a válogatott labdarúgó debütálása új klubjában.

19.20 - Góltalanság és egy-egy pont

Első pontját szerezte a Vasas és a Haladás a labdarúgó NB I negyedik fordulójában: Vasas–Haladás 0-0.

18.15 - Zsirkov is az Anzsiban

Jurij Zsirkov az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt: a 27 éves ballábas játékost 15 millió fontért, négy évre szerződtette a Chelseatől a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató dagesztáni klub.

16.00 - Milan-diadal Kínában

A bajnoki címvédő AC Milan nyerte az Olasz Szuper Kupát: a Kínában rendezett mérkőzésen a legutóbbi kupasorozat győztese, az Internazionale szerzett vezetést, a második félidőben azonban tíz perc alatt fordított Massimiliano Allegri csapata. AC Milan–Internazionale 2-1. Peking, Madárfészek stadion, 80 ezer néző. Gól: Ibrahimovics 60., Boateng 69., ill., Sneijder 22. AC Milan: Abbiati – Abate, Silva, Nesta, Zambrotta – Gattuso (Ambrosini, 75.), Van Bommel, Seedorf , Boateng (Emanuelson 82.) – Ibrahimovics, Robinho (Pato, 61.). Internazionale: Julio Cesar – Ranocchia, Samuel, Chivu – Zanetti, Motta, Sztankovics (Pazzini, 74.), Alvarez (Faraoni, 63.), Obi (Castaignos, 82.) – Sneijder, Eto'o.

15.30 - Ezüstöt vetett

A diszkoszvető Kővágó Zoltán 66,29 méteres dobással a második helyen végzett a londoni Gyémánt Liga-viadalon. A számot a litván Virgilijus Alekna nyerte (66,71). A 110 m-es gátfutásban indult Baji Balázs nem jutott a döntőbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.