Dzsudzsák: Peches szituáció volt

Megsérült Dzsudzsák Balázs, az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatának magyar válogatott szélsője a Rosztov elleni orosz bajnoki mérkőzés nyolcadik percében: csapata honlapjának hivatalos közleménye szerintkulcscsontörést szenvedett. A futballistát vasárnap hajnalban, Budapesten megműtötték.

A huszonnégy esztendős futballista biztosan kihagyja a magyar válogatott Svédország és Moldova csapata elleni, soron következő Eb-selejtezőjét. A bajnoki egyébként 1-1 lett, a vendég Mahacskala gólját az olasz Internazonalétól szerződtetett, az 58. percben, csereként beállt kameruni Samuel Eto'o lőtte.

"A hozzám eljutott visszajelzések alapján egy egész ország aggódik értem, és ez nagyon jól esik - mondta az mlsz.hu-nak a futballista. - Egy nagyon peches szituációban szenvedtem sérülést, de szerencsére nem a lábamnak lett baja, és az orvosok szerint a műtétem jól sikerült. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segített, és együttérzéséről biztosított. Különösen rossz érzéssel tölt el, hogy most sérültem meg, amikor nagy lehetőség kapujában áll a válogatott, ugyanis nagyon készültem a soron következő két mérkőzésre. Most még fáradt vagyok a műtét után, de holnap már hazamehetek, és természetesen egyik első utam Telkibe vezet majd, hogy meglátogassam a csapatot. Derűlátó vagyok, bízom a gyors gyógyulásban, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy októberben már ismét győztes gólt rúghatok a finneknek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.