A meccsnél is izgalmasabb a portugál–magyar kispadok történéseit rögzítő videó

Drámák kicsiben, önuralom és ösztön, Gera, Dzsudzsák, Ronaldo, Bernd Storck és Fernando Santos. Ők voltak a kispad főszereplői. Na meg persze a labda.    

Ami (érvényesen) háromszor landolt a kapuban mind a két oldalon. A meccs első gólját Gera Zoltán lőtte, szövetségi kapitányunk visszafogottan örül, majd sétálgat, míg a portugál kapitány tapsolgat egy kicsit, majd tovább is lép, és a csapatának mutogat.

Az első egyenlítő gólnál, Nani lövésénél, Santos pattan fel, majd tesz úgy, mintha mindennapos lett volna a dolog, majd saját fejét is megnézi, hogy a helyén van-e. Bernd Storck ezzel párhuzamosan uralkodik magán, bár a tekintetéből azért több minden kiolvasható.

Dzsudzsák gyönyörű szabadrúgásos góljánál járunk, 2:1. Storck ismét egy másodpercre adja csak át magát a látható gólörömnek, és inkább belülről ujjong, míg a kispad többi szereplője valóban ugrál. Santos arcát sajnos csak elölről rögzíti a kamera, pedig gyanítható, hogy amikor elfordul, nem báránykákat és felhőket vesz a szájára.

Ezután nem sokkal Ronaldo egyenlít. Santos két ökölrázással konstatál, Storck néhány arcrángással ugyan, de tovább sétálgat. 2:2.

Dzsudzsák második, a magyarok harmadik góljánál azért a szövetségi kapitányon is felülkerekedik az öröm, és egy ordítás, pacsi, sőt ölelés is belefér. A portugáloknál egy apró taps és ideges kiáltozás kíséri a találatot.

A meccs utolsó gólját Ronaldo lövi, Storck továbbra is intenzíven sétálgat. A lefújás előtti utolsó másodpercekben Santos bőszen mutogat, hogy legyen már vége, Storck csak nézelődik, majd amikor már tényleg vége, és elhiszi, hogy 3-3 az eredmény, csak megereszt néhány erőteljes ökölbeszorítást, mosolyt és valódi öleléseket is. És hogy mit csinál eközben Santos? Kettőt tapsol, de egyébként méltatlankodik és idegesen kiabál.

És akkor következzen a német ZDF összeállítása,az Üllői út 129 ferencvárosi blog jóvoltából:


Euro 2016: a kispadok a Magyarország... by ulloi129
NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.