SZERDAI FRISS: Újpest: Mészöly ment, Szpisljak jött

18.24 -Örökre eltiltottak három magyar bírót

Hat bírót, köztük három magyart örökre eltiltott minden futballal kapcsolatos tevékenységtől a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. Lengyel Kolos, Selmeczi Krisztián és Csák János engedély nélkül működött közre február 9-én az észt–bolgár felkészülési mérkőzésen, a törökországi Antalyában. A bundagyanús találkozó 2–2-es döntetlennel zárult, s valamennyi gól 11-esből született.

 

16.36 - Kvóta nélkül

Nem szereztek olimpiai kvótát a magyar indulók a férfi pisztolyosok gyorstüzelő számában, a belgrádi sportlövő Európa-bajnokságon. A legjobban Pálinkás Lajos szerepelt (10. hely); Jambrik István a 31., míg Takács Tibor a 40. lett.

16.00 - Kezdőcsapat Izland ellen

A magyar labdarúgó-válogatott szakvezetője, Egervári Sándor kijelölte kezdőcsapatát az Izland elleni, esti felkészülési mérkőzésre (19.45). Bogdán – Varga, Lipták, Korcsmár, Laczkó – Koman, Vadócz, Hajnal, Elek, Dzsudzsák – Rudolf.

13.30 - Szpisljak váltja Mészölyt

Az Újpest FC hivatalosan közölte, hogy a délelőtt menesztett Mészöly Géza helyett a korábban Herczeg András pályaedzőjeként Debrecenben dolgozó, magyar származású, de szerb-angol kettős állampolgárságú Zoran Szpisljak lesz a futballcsapat új edzője.

11.30 - Visszavonul Radulovics Bojana

Orvosi tanácsra befejezi karrierjét a Dunaújváros női kézilabdacsapatának játékosa, Radulovics Bojana. A 69-szeres magyar válogatott sportolónak a gerince nem bírja a terhelést – Fennáll a veszélye annak, hogy ha rosszul esek, akkor olyan súlyos sérülésem lesz, hogy nem tudok többé lábra állni. Ezt nem kockáztathatom meg. Ha pályára lépek, akkor száz százalékot szeretnék nyújtani, ám ez már nem lehetséges – nyilatkozta a 2000-ben olimpiai, 2003-ban világbajnoki-ezüstérmes kézilabdázó.

10.00 - Mészölyt leváltották

Az Újpest labdarúgóklubja hivatalos honlapján közölte, hogy a vezetőség menesztette Mészöly Gézát, a csapat edzőjét. A szakember utódját kora délután nevezik meg.

9.40 - Vasárnap esti andalúz csata

Az augusztus 20-án rajtoló spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában a tíz mérkőzést kilenc különböző időpontban rendezik – közölte a profiliga. Az első kör. Augusztus 20., szombat: Espanyol–Granada és Levante–Zaragoza (18 óra), Villareal–Sporting Gijon (20), Osasuna–Valencia (22). Vasárnap: Rayo Vallecano–Mallorca (12), Racing Santander–Getafe (16), Real Madrid–Athletic Bilbao (18), Malaga–Barcelona (20), Betis–Sevilla (22). Hétfő: Real Sociedad–Atletico Madrid (21).

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.