Suarez-dupla, Juve-kínlódás

A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntői közül a Manchester City–Barcelona mérkőzést kísérte a jóval nagyobb érdeklődés, és a katalán klub történetének második Luis Suareze két góllal járult hozzá csapata sikeréhez.
Manchesterben a Barcelona már a 17. percben megszerezte a vezetést, miután Suarez a Kompanyról lecsorgó labdát ballal a hálóba küldte. A csatár a folytatásban is főszereplő maradt, és félóra múltán ismét betalált: ekkor Jordi Alba baloldalról középre lőtt, pontos labdájára érkezett precízen az uruguayi, és az ötösről nem hibázott (0-2).
A Barcelona második gólja
A Barcelona második gólja
Darren Staples / Reuters

Aztán Agüero a 69. percben szépített, ám az angolok álmai hamar szertefoszlottak, mert Clichyt kisvártatva kiállította a bíró. Az állás már nem változott. Bár Messi az utolsó percben büntetőt hibázott, a Barcelona így is rendkívül kedvező helyzetből várhatja a visszavágót.

A nap másik meccsén a Juventus úgy is megkínlódott a Dortmunddal, hogy a németek nem brillíroznak a Bundesligában, ráadásul a Torinóba utazás közben rosszul lett, így nem is léphetett pályára játékosaik egyike, Kevin Kampl.

Tevez a 13. percben szerezte meg a vezetést az olaszoknak, Reus öt perccel később egyenlített, majd Morata – még a szünet előtt – újra a házigazdát juttatta előnyhöz (2-1). Több gól nem esett, s a Dortmund – ki hitte volna? – reménykedhet.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.