Spanyol lecke? Megoldva!

Úgy tetszett, nem különösebben viselte meg a PSG futballcsapatát, hogy Ibrahimovicot és Thiago Silvát is nélkülöznie kellett a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-rangadón.
Olasz meló: Verratti gólját ünnepli
Olasz meló: Verratti gólját ünnepli
Benoit Tessier / Reuters

A párizsi együttes már a találkozó tizedik percében vezetést szerzett: David Luiz gurított közelről Ter Stegen kapujába (1-0). Mire a nagy tábla kezelője kiírta az eredményt, újra dolga akadt: Messi – a Neymarral és Iniestával bemutatott pazar összjáték után – egyenlített (1-1).

A francia gárda nem hasonlóan bámulatos attrakciónak, hanem Ter Stegen értelmezhetetlen mozgásának köszönhetően került újra előnybe: a német kapus egy szöglet után ügyetlenkedett, így Verratti a hálóba fejelt (2-1). A fordulás után újabb gyors gólváltás következett: Matuidi és Neymar köszönt be (3-2). A meccs utolsó szakaszát Sirigu kapuja előtt töltötték a katalánok, ám nem sikerült egalizálniuk. Amikor legközelebb jártak a gólszerzéshez, Marquinhos önfeláldozóan vetődött bele Jordi Alba lövésébe...

A nap meglepetését a BATE Boriszov okozta, amely hazai pályán nyert 2-1-re a Bilbao ellen.

Bajnokok Ligája

E csoport: CSZKA Moszkva–Bayern München 0-1, Manchester City–AS Roma 1-1. Az állás: 1. Bayern München 6 pont, 2. AS Roma 4, 3. Manchester City 1, 4. CSZKA Moszkva 0.

F csoport: PSG–Barcelona 3-2, APOEL Nicosia–Ajax 1-1. Az állás: 1. PSG 4, 2. Barcelona 3, 3. Ajax 2, 4. APOEL 1.

G csoport: Sporting–Chelsea 0-1, Schalke–Maribor 1-1. Az állás: 1. Chelsea 4, 2–3. Schalke, Maribor 2 (2-2), 4. Sporting 1.

H csoport: Sahtyor Donyeck–Porto 2-2, BATE Boriszov–Bilbao 2-1. Az állás: 1. Porto 4, 2. BATE Boriszov 3, 3. Sahtyor Donyeck 2, 4. Bilbao 1.

MA:

A csoport: Malmö–Olimpiakosz, Atletico Madrid–Juventus (Digisport1, 20.15).

B csoport: FC Basel–Liverpool, Ludogorec–Real Madrid (Digisport2, 20.40).

C csoport: Zenit–Monaco (Digisport1, 17.45), Leverkusen–Benfica.

D csoport: Arsenal–Galatasaray, Anderlecht–Dortmund.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.