Rács mögött marad egy FTC-drukker

A pénteki FTC-Újpest „derbi" még vasárnap is adott témát: a lelátói és utcai harccal, kordondöntéssel, valamint könnygázos oszlatással spékelt összefeszülés kapcsán az MTI ekkor azt jelentette, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte egy 35 éves, garázdaság miatt előállított szurkoló 30 napos, előzetes letartóztatását.

A férfit - aki saját szurkolótársaival keveredett verekedésbe... - huszonkét szimpatizánssal együtt szállították be; a többieket már elengedték, s akikkel szemben eljárás indult, azok szabadlábon védekezhetnek. Két drukkerrel szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt intézkedtek; e duót illetően az ügyészség jár majd el. A meccs biztosítása közben, dobálás következtében két rendőr súlyos, egy könnyű sérülést szenvedett; az összecsapásokban ifjú FTC-drukkerek vitték a prímet.

Szintén IX. kerületi hír, hogy az évad végén távozik az FTC-től Craig Short szakvezető; az indoklás szerint a trénertől az első ligás munkavégzéshez szükséges Pro-licenc hiánya miatt köszönnek el, ehhez képest a klub elöljárói az edző tavalyi kinevezésekor is tisztában voltak e szimpla ténnyel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.