PÉNTEKI FRISS: nem indulhat a Pécs az Euroligában

19.30 - Biczó legyőzte Cseh Lászlót

Biczó Bence a világ idei második legjobb idejével, 1:54.79 perccel nyerte a 200 m pillangót, és előzte meg többek között Cseh Lászlót a Debrecenben zajló 113. országos úszóbajnokság pénteki napján. 

18.24 - Nem indulhat a Pécs az Euroligában

Nem hagyta jóvá a Pécs nevezését a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, így a női együttes nem indulhat az Euroligában.

16.48 - Gasperini az Inter új szakvezetője

Új tréner a milánói élklubnál: a legutóbb a Genoát irányító Gian Piero Gasperini egy plusz egy éves szerződést ír alá az Internazionale futballcsapatával.

14.40 - Sebestyén a 27. helyről startolhat

Sebestyén Péter a 27. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának asseni időmérő edzésén. A Holland Nagydíjon a spanyol Maverick Vinales indulhat az élről a francia Johann Zarco és a német Sandro Cortese előtt.

13.30 - Győr pályázik az ifjúsági olimpiai fesztiválra

Megpályázza a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megrendezését Győr városa. A település közgyűlése egyhangú szavazással, vita nélkül hozta meg pénteken a döntését.    

8.30 - Uruguay győzelemmel hangolt a Copára

Uruguay hazai pályán 3–0-ra legyőzte Észtországot a futball Copa América előtti utolsó felkészülési mérkőzésén.

8.25 - Hanga Ádámot draftolta a San Antonio Spurs

Hanga Ádám ötvenkilencedik választottként elkelt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság idei játékosbörzéjén. A magyar kosarast a San Antonio Spurs választotta. „Köszönöm szépen mindenkinek, aki fent maradt ilyen későig, és szurkolt nekem! Nagyon nagyon örülök ennek a dolognak! Most alszom egy nagyot, és holnap részleteket is fogok írni! Jó pihenést mindenkinek!" – írta Hanga a Facebook-oldalán. Az 1/1-es idén Kyrie Irving lett, akit a Cleveland Cavaliers "foglalt le".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.