Szexvideós zsarolás miatt vették őrizetbe a Real Madrid csatárát

A rendőrség őrizetbe vette szerda reggel Karim Benzemát, a Real Madrid francia játékosát, akit a nyáron kirobbant szexvideós zsarolási ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.
A spanyol futballklub játékosát azután vették őrizetbe, hogy a rendőrség bűnszervezetben elkövetett zsarolás kísérletének vádjával kihallgatta Djibril Cissét - írja a Guardian.

A futballista és három társa egy szexvideóval zsarolta Mathieu Valbuenát, a Lyon játékosát. A rendőrség a kihallgatásuk után elengedte őket.

Karim Benzema
Karim Benzema
Andrea Comas / Reuters

A huszonhét éves Benzema szerda reggel érkezett meg a versailles-i rendőrőrsre. Az ügyészség tájékoztatása szerint a futballistát csak kihallgatják.

Állítólag Benzema volt az, aki nyomást próbált gyakorolni a Lyon játékosára, hogy fizessen. A videóról egy csapattársának is beszélt október végén.

Cissé egyébként végig az ártatlanságát bizonygatta, mondván: semmi köze az ügyhöz. Később bejelentette visszavonulását is a futballtól.

Benzema ügyvédje azt mondta, ügyfele minden vádra reagálni fog. Hozzátette, hogy 2011-ben a sztárfocistát is megzsarolták.

A francia törvények szerint, ha a focistákat bűnösnek találják, akár öt év börtönbüntetésre is ítélhetik őket.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.