Nyolcéves kisfiúval versenyez Usain Bolt

Demarjay Smith még csak nyolc esztendős, mégis elmondhatja magáról, hogy Usain Bolttal versenyzett. Sőt: le is győzte a világ leggyorsabb emberét. Szupercuki történet Ellen DeGeneres show-jából.

Demarjay komolyan veszi a testmozgást, és barátait sem hagyja lazsálni. A nyolcéves jamaicai kisfiú gyakran játszik edzésest haverjaival, ilyenkor rendre ő a tréner. Egy ilyen alkalomról készült videó söpört végig nemrég az interneten: Demarjay elragadó akcentussal motiválja társait a kemény küzdelemre.

Ellen DeGeneres azonnal rámozdul az effajta netes újdonságokra, meg is hívta hát a kisfiút a műsorába, ahol azt is megtudtuk az ifjú titántól, hogy azért kezdte edzeni társait, hogy ne csúfolják őket az iskolában. (Ha még nem olvadt volna el mindenki tőle.)

Demarjay saját bevallása szerint kilencven fekvőtámaszt nyom le naponta, és teljes meggyőződéssel állítja, hogy egy nap legyőzheti Usain Boltot. Amikor a világ legjobb rövidtávfutója megjelenik, Demarjay már nem olyan biztos a dolgában, de amikor a tényleges versenyre kerül a sor, már újra érzi magában az erőt: "Gyerünk, Usain, ne tojj be tőlem!" – kiabálja.

Aztán persze legyőzi Boltot, aki még rá is játszik a dologra, és a végén óriási ajándékcsomaggal lepi meg honfitársát. Ki tudja, Demarjay talán egyszer tényleg a nyomdokaiba lép.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.