Neymar otthon

 Neymart kiengedték a kórházból, helikopterrel szállították haza. Brazíliából jelenti kiküldött munkatársunk.

Neymar elhagyta a kórházat, előbb – kérésére – a brazil válogatott teresopolisi edzőközpontjába szállították, majd szombaton helikopteren guarujai otthonába vitték. Az ifjú bálvány azzal köszönt el játékostársaitól: „Nekem vége a vb-nek, de a világbajnoki remények még élnek, és biztos vagyok benne, hogy nélkülem is megszerzitek a trófeát."
Neymar a táborban már nem feküdt, hanem annak kávézójában ült a többiek között. A légi járműre viszont lekötözve, fekve tették fel.


Brazília szeme fényének még Dilma Roussef elnök asszony is üzenetet küldött szombaton. „Előbb felépülsz, mint gondolnád" – írta az ország első számú vezetője, és arra is utalt, amiben most egész Brazília bízik, hogy az ifjú zsonglőr kiválása „megerősíti a válogatottat a nagy cél elérésében".

Búcsú a vb-től
STRINGER / Reuters

José Luiz Runco, a brazil válogatott „főorvosa" szombaton azt erősítette meg, hogy a CT-vizsgálat törést mutatott ki, majd hozzátette: ez nem ritka sportolói sérülés. Neymart várhatóan egy hétig gyötrik még a fájdalmak, és kényelmetlenül érzi majd magát a merevítőben, ám – ahogyan azt már Rodrigo Lasmar, a brazil csapat másik doktora is előrevetítette – hat hét múlva rendben lesz a cselművész csatár mindennapi mozgása.


Neymarral együtt töltötte az éjszakát az édesapja, és ő is kísérte haza a helikopteren.
Az élet kegyetlen a brazilokhoz: Marcelo papája pénteken elhunyt.
S még azt hitték errefelé, hogy Neymar sérülésénél rosszabb hír nincs.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.