Itt a friss hír: Nagy László Veszprémbe igazol

Nagy László elhagyja a Barcelona kézilabdacsapatát, és az MKB Veszprémhez igazol.

Enric Masip, a katalán klub technikai igazgatója spanyol lapok beszámolja szerint szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az átlövő elszerződik, és a magyar klubnál folytatja pályafutását.

Szörnyi Attila, Nagy menedzsere az MTI érdeklődésére délutánra ígért megerősítést.

Nagy László itt még válogatott mezben
Valóban Nagy László

A 31 esztendős, szegedi nevelésű Nagy 2000 óta játszik a Barcelonában, és múlt pénteken kapta meg a spanyol állampolgárságot. Így a magyar és a spanyol válogatottban is szerepelhetne a londoni olimpián.

A spanyol sport.es szerint az átigalozással Nagy László a világ legjobban fizetett járékosa lesz.

Mocsai Lajos, a magyar válogatott szövetségi kapitánya - aki nyáron távozik az MKB Veszprém vezetőedzői posztjáról - az MTI-nek kiemelte, hogy a két klub között jelenleg nincs érvényes szerződés, egyeztetés zajlik, és mivel Nagy Lászlónak eredetileg a jövő nyárig érvényes szerződése van a Barcelonával, így azt sem lehet tudni, hogy az átlövő mikor érkezne. "Meg kell várni, miként tud megállapodni a két klub, és majd ennek ismeretében lehet arról dönteni, illetve beszélni a játékossal, hogy szeretne-e ismét a magyar válogatottban pályára lépni" – tette hozzá Mocsai. 

Ahhoz, hogy Nagy László az MKB Veszprémbe igazolhasson idén nyáron, a magyar klubnak ki kell őt vásárolnia – az ár elvileg hárommillió euró –, és külön szerződést kell kötnie a Veszprémnek és a játékosnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.