Nagy Ádám kiszorította Ronaldót

A Nagy Ádám jövőjével kapcsolatos találgatások „leszorították” Cristiano Ronaldót a címlap alsó részére Portugáliában. Érthető az érdeklődés: az ország legsikeresebb klubja, a Benfica vetett szemet a magyar középpályásra.

A Nagy Ádámot első oldalára helyező Record sportnapilap arról számol be, hogy a lisszaboni egyesület csakis „észszerű áron”, 1,5 millió euróért­ hajlandó megvásárolni az FTC 21 éves futballistáját, akiről nagy lelkesedéssel beszél, Rui Gomes da Silva, az egyesület alelnöke.

A hírek szerint azonban nem csak Nagy van képben. Szóba került az argentin Lanus labdarúgója, Oscar Benitez is. Az O Jogo azt állítja, hogy Nagy szerződtetése már lezárt ügy. Utóbbi orgánum arra alapozza érvelését, hogy a magyar játékos Eb-n nyújtott kiemelkedő teljesítménye döntött. A Zerozero.pt honlap úgy tudja: Rui Vitoria, a Benfica edzője akarja Nagyot, Luis Filipe Vieira elnök is gyorsan pontot tenne az ügy végére. Ő maximum kétmillió eurót fizetne.

Ez örömteli, de gondoljunk arra: néhány hónapja a Nagyhoz képest „nevesincs” debreceni Balogh Norbertért 2,2 milliót fizetett a Palermo.

S hogy a déli országban is kedvelik a nosztalgiát, azt mi sem bizonyítja jobban: a Publicó napilapban kétoldalas cikk jelent meg az Aranycsapatról, mint a totális futball előhírnökéről.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.