Motorsport: legendás bajnokok új szerepben

A Honda kész arra, hogy indítsa a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumachert a superbike vb-n. Ezt Carlo Fiorani, a Honda Racing csapatfőnöke közölte. Loeb forma-1-es autót tesztel.

"Michael úgy véli, jelenleg bőségesen elegendő számára a német bajnokság. Mindenesetre, ha mégis másképp döntene, nyitva áll számára az ajtó" - tette hozzá. A legendás német autóversenyző az idén Hondával versenyzett a német bajnokságban, múlt heti portugáliai tesztelésen pedig - egy Ducati nyergében - a leggyorsabb volt. A 39 esztendős Schumacher korábban csak ennyit jegyzett meg a motorozással kapcsolatban: "Ez csak hobbi."

Szintén szombati hír, hogy hétfőn a Barcelona melletti montmelói pályán teszteli a Forma 1-es Red Bull Racing egyik versenyautóját Sébastien Loeb. A 34 esztendős klasszis az idén sorozatban ötödször lett ralivilágbajnok, miután egy futammal a zárás előtt már behozhatatlan előnnyel vezeti a pontversenyt. Loeb tavaly egy Forma-1-es Renault-t tesztelt  - emlékeztet az F1Racing internetes szaklap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.