MLSZ-vezetőségi vizit Törőcsik Andrásnál

Szerda délután a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének nevében Vizi E. Szilveszter elnökségi tag, Berzi Sándor alelnök, valamint Dunai Antal, az Újpest egykori ezüstcipős játékosa meglátogatta Törőcsik Andrást, akit múlt heti agyvérzése után jelenleg a Honvéd Kórházban kezelnek.

"Nagyon kellemesen elbeszélgettünk Törőcsik Andrással, akit a körülményekhez képest kimondottan jó egészségi állapotban találtunk - mondta az MLSZ honlapjának Vizi E. Szilveszter. - Rendkívül örült az érkezésünknek, Dunai Antallal felemlegettek több régi focis történetet, és végig nagyon jó hangulatban töltöttük az időt. Beszéltem a kezelőorvosával is, s a tőle hallottak, valamint a tapasztalatok alapján minden remény megvan arra, hogy Törőcsik András hamarosan teljesen felépüljön betegségéből."

Az 55 éves "Törő" múlt csütörtökön került az intézménybe "a közelmúltban elszenvedett fejsérülés következtében kialakult koponyaűri vérzés kezelése, szükség szerinti műtéti ellátása céljából". A kontrollvizsgálatokat követően pénteken a műtét mellett döntöttek a Honvédkórház orvosai.

Az Újpest egyik legkiválóbb futballistája 1976 és 1984 között összesen 45 alkalommal lépett pályára a válogatottban, 12 gólt lőtt, két világbajnokságon is részt vett. A Kesének is becézett játékos kiismerhetetlen cseleivel, parádés lövőtechnikájával vált a lila-fehér drukkerek egyik legnagyobb kedvencévé.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.