Mégsem kell a Vasas a befektetőnek

A hosszú hónapokig tartó tárgyalássorozat ellenére már nem akarja megvásárolni a Vasas labdarúgócsapatát a komoly érdeklődőnek tűnt befektetői csoport.

Az origo.hu az olajiparban érdekelt csoport képviselőjét szólaltatta meg, aki jelezte, hogy a hat különböző céget összefogó  konzorcium tagjai között bizalomvesztés alakult ki, ráadásul a  gazdasági válság sem kedvezett a klubvételnek.

"Már nem kívánok ezzel az üggyel foglalkozni, a csapat a jövőben  úgy működik tovább, ahogy eddig, s próbálunk más befektetőket  keresni." - nyilatkozta az MTI-nek kedden Markovits László klubelnök.

A Vasas SC vezetősége június 30-án hagyta jóvá a  labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság értékesítéséről szóló  adásvételi tervezetet. Az elnökség akkor azzal a kitétellel adott  engedélyt az ügyvezetésnek a megállapodás megkötésére, hogy a szerződést legkésőbb július 2-án 18 óráig a feleknek alá kell  írniuk, ám a befektetőjelölt július 7-én 17 óráig haladékot kért, a megállapodás szentesítésére azonban sem akkor, sem pedig azóta nem  került sor.

Június 30-án számoltunk be, hogy a befektető egy magyar-osztrák cég lehet, amely mögött egy orosz pénzügyi csoport áll.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.