Megfejtették a mislenyi csoda titkát!

Talán még soha nem voltak ennyire büszkék Lothárdon és Magyarsarlóson arra, hogy azonos az irányítószámuk Kozármislennyel – így kezdődik az egyik szakportál oknyomozó írása a csodának tartott jelenségről.

Kozármisleny futballcsapata – olvashatjuk az NB1.hu oldalon – országos hírnévre tett szert. Hisz a mislenyiek már kiverték a Magyar Kupából a Puskás Akadémiát és a Diósgyőrt, a minap pedig a Bozsik-stadionban győztek 2-1-re.

A csapat népszerűségére jellemző, hogy a Kozármisleny TV Facebook-oldalának a borítóképe is a sikergárdát ábrázolja – hívta fel a figyelmet a valóban kivételes esetre a portál. A kupameccseknek az a varázsuk, hogy egy-egy meccs erejéig az alacsonyabb osztályú alakulatok felvehetik a versenyt az élvonalbeliekkel, ám a harmadosztályú Kozármisleny csodája már három (!) mérkőzés óta tart.

Az „Utána eredtünk a kozármislenyi csodának. Mi a titok?” című tényfeltáró írásnak sikerült rátalálnia a magyarázatra.

A lényeg az, hogy mertünk játszani – mondta a vezetőedző, aki szervezettséget és alázatot kért a srácoktól. További kulcsszavak a bátorság és az önbizalom.

Amennyiben valaki az eredeti cikket átböngészve más rejtett összefüggéseket is talál, amelyek esetleg még inkább segíthetnek megfejteni a mislenyi csoda titkát, kérjük, feltétlenül jelentkezzen.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.