Máris elfogytak a jegyek a futballválogatott rigai meccsére

Mindössze 571 jegyet kaptak a magyar drukkerek a Lettország elleni világbajnoki selejtezőre. A belépőket néhány óra alatt elkapkodták.

Nem csökken az érdeklődés a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseivel kapcsolatban. Az október 10-i, rigai vb-selejtezőre minden vendégjegy elfogyott az MLSZ honlapjának tanúsága szerint. A szurkolók közt pedig olyan is akadt, akinek már megvan a repülőjegye, szállása, meccsjegyet azonban már nem tudott vásárolni. 

 Azt, hogy egy mérkőzésre hány jegyet kell biztosítani a vendégdrukkerek számára,az UEFA szabályozza.A rendező országok, klubok első körben a minimum mennyiséget ajánlják fel, igény esetén tárgyalnak a további férőhelyekről, így még annak is van esélye bejutni a Skonto stadionba, akinek eddig nem sikerült jegyet vennie.

Update: "A magyar szurkolók érdeklődését látva az MLSZ megpróbált a kötelező kvótán felüli jegyeket igényelni a lett szövetségtől, ám azt a tájékoztatást kapta a szervezőktől, hogy erre a stadion helyi adottságai miatt sajnos nincs lehetőség."
NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.