Menekülnek a játékosok Dunaújvárosból

A nehéz anyagi helyzetben lévő Dunaferr női kézilabdacsapata szerződést bontott négy játékossal. Pénteken Vincze Melinda és Temes Bernadett, hétfőn pedig Balogh Barbara és Laluska Eszter távozott közös megegyezéssel a klubtól. A játékosok közül Balogh Barbara a Ferencvároshoz igazolt, a többiek sorsa még bizonytalan. Hétfő délután pedig Imre Vilmos, a csapat vezetőedzője bejelentette, hogy nem vállalja a továbbiakban a csapat irányítását.

Pénteken Vincze Melinda és Temes Bernadett, hétfőn pedig Balogh Barbara és Laluska  Eszter távozott közös megegyezéssel a klubtól. A játékosok közül Balogh Barbara a Ferencvároshoz igazolt, a többiek sorsa még bizonytalan. Hétfő délután pedig Imre Vilmos, a csapat vezetőedzője bejelentette, hogy nem vállalja a továbbiakban a csapat irányítását.

"Amennyiben a játékosaim megkapták volna a járandóságukat, és én  a töredékét, akkor is maradtam volna, viszont mivel újabb négy lány  távozott, nincs már kivel folytatni a munkát. Nagyon sajnálom, hogy  így alakult, mert amikor 2007 nyarán elválltam a feladatot, még  Bajnokok Ligája-szereplésről beszéltünk" - mondta az MTI-nek a szakember.

Az ötszörös bajnok és Magyar Kupa-győztes, 1999-ben Bajnokok  Ligáját, 1998-ban EHF Kupát és 1995-ben KEK-et nyert alakulat  pillanatnyilag a hatodik helyen áll az NB I-ben. Utolsó öt  mérkőzését azonban elveszítette, főleg amiatt, hogy meghatározó  játékosai a pénzügyi gondok miatt eligazoltak. A keretet jelenleg javarészt ifjúsági játékosok alkotják.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.