Leáll Madrid...

Manuel Pellegrini úgy gondolhatta, hogy nem árt pihentetni az elmúlt hetek küzdelmeiben kicsinyt megfáradt kapusát (Iker Casillast), továbbá világsztár középpályását (Kaká), és tán abból sem lesz baj, ha ezúttal sem léphet pályára a sérült C. Ronaldo, a harmadik ligás Alcorcon ellen csak nem lesz baj.

Az meg végképp nem oszt, nem szoroz, ha Albiol a centerhalf vagy Pepe, továbbá, hogy ki kezd a középpályán, Xabi Alonso vagy Mahamodou Diarra, a Real Madrid Dudek - Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe - M. Diarra, Guti (Gago), Van der Vaart - Granero (Marcelo), Raul (Van Nistelrooy), Benzema öszszetételben is a Real Madrid, nagy baj tehát nem lehet.

Ehhez képest a „fehérek" kaptak egy sima négyest.

Ha azt vesszük, hogy egy nevesincs kiscsapattól sikerült kikapni a Spanyol Kupa 4. - az első osztályúak számára első - fordulójában, akkor ez a szégyenek szégyene; ha azt nézzük, hogy már az 51. percben 4-0 volt a hazaiak javára, akkor egészen olcsón megúszták a fővárosiak. Florentino Perez elnök a nézőtéren nem hitt a szemének, amint a „kicsik" fölényes nyugalommal gurigáznak klaszszisaival, a kiszolgáltatott lengyel kapusból többször is bohócot csinálva.

„Az évszázad hasraesése! Néhányan még az ellenfél csapatába sem fértek volna be" - gúnyolódott az AS című lap. Juan Antonio Anquela, a hazaiak trénere egyetlen mondatával még ennél is nagyobbat rúgott a sztáralakulat játékosaiba: „Számunkra a bajnokság, a másodosztályba jutás a legfontosabb."

A visszavágót november 10-én rendezik a Bernabeuban. A feladat nem megoldhatatlan, 5-0-lal, 6-1-gyel, 7-2-vel a Real léphet tovább. Az viszont rossz előjel, hogy tavaly, ugyancsak a negyedik fordulóban a Real Union nevű alakult búcsúztatta a tizenhétszeres kupagyőztest.

Szintén a harmadosztályból.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.