Hírek

Húsz éremből tizenhetet a kínaiak nyertek az egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. Már a férfi és a női egyes döntője előtt biztos volt, hogy mind az öt arany és ezüst a kínaiaké, mivel az első helyért "házi" vetélkedőt vívtak az ázsiai ország játékosai. Mindkét számban a világranglista-vezető győzött, és a címvédő vesztett: Vang Hao-Vang Li-csin 4:0; Csang Ji-ning-Kuo Jüe 4:2. (Jokohama)

Főcsoport-elődöntők az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban: Boston Celtics- Orlando Magic 90:95 (Kelet), Los Angeles Lakers-Houston Rockets 92:100 (Nyugat). Mindkét párharcban ez volt az első mérkőzés. (New York)

Hivatalosan bejelentették: a következő évadtól Didier Deschamps lesz - a nyáron távozó belga Eric Gerets helyett - a Marseille labdarúgócsapatának edzője. (Marseille)

Jövőre lép életbe az a szabály, hogy a legtöbb futamot nyerő versenyző lesz a Forma-1-es világbajnok - döntött a Nemzetközi Automobil Szövetség. A testület már az idén szerette volna bevezetni e regulát, de a csapatokat tömörítő szervezet ellenkezése miatt elállt szándékától.
(London)

Nemzetközi női tenisztorna első fordulójában: Czink-Fernandez-Brugues (spanyol) 7:5, 7:5. (Estoril)

Válogatott női röplabdamérkőzésen: Csehország-Magyarország 3:0. (Brno)

Mesterséges kómában tartják Nagy András ökölvívót, akit - egy ausztráliai edzőmérkőzésen elszenvedett kiütés után - a múlt pénteken, majd hétfőn is megoperáltak. Állapota kritikus. (Sydney)

Rájátszás a női kézilabda NB I-ben: FTC-Győr 28:28. A találkozót zárt kapuk mögött rendezték.

Bemutatkozik idehaza az új rendszerű öttusa, melyben a vívást, az úszást és a lovaglást lövészetből és futásból álló kombinált szám követi. A pénteken Budapesten kezdődő férfi Világ Kupa-viadalon 21 ország 73 versenyzője, köztük 12 magyar vesz részt. Honfitársainknak a vetélkedő válogató lesz a június végi Eb-re, illetve az augusztus közepén esedékes vb-re.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.