Hírek

Hivatalosan is bejelentették a Nemzetközi Automobil Szövetség illetékesei, hogy az idén még nem vezetik be az úgynevezett győzelmi szabályt, vagyis marad a korábbi rendszer, miszerint a legtöbb pontot gyűjtő versenyző nyeri a világbajnoki sorozatot. (Párizs)

Visszatér a pályára Kim Clijsters, a volt világelső belga teniszező; az amerikai nyílt bajnokság 2005-ös női győztese szabadkártyát kért az idei US Openre. (Washington)

Második alkalommal választották Petr Cechet, a Chelsea kapusát az év legjobb cseh labdarúgójának a játékosok, edzők, klubvezetők, újságírók részvételével lebonyolított voksoláson. (Prága)

Kiesett Czink Melinda a
9 millió dollár összdíjazású tenisztorna női versenyének selejtezőjében; a magyar játékost a lengyel Urszula Radwanska verte 6:3, 6:1-re. (Miami)

Kiegyenlített egy 114,5 millió forintos tartozást a Ferencváros. A labdarúgó-szakosztály egy, a ligától 2003-ban felvett 96,5 milliós - kamatokkal megnövelt - hitelét fizette vissza.

Eredmény a magyar labdarúgó NB II Keleti csoportjának tizennyolcadik fordulójában: Békéscsaba-Ferencváros 0-1.

Sérülése miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőkre készülő keretéből Fehér Csaba; a holland NAC Breda védőjét Vadócz Krisztián, a spanyol Osasuna középpályása helyettesíti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.