Hírek

Már az első napon az élre állt a címvédő Sébastien Loeb a rali-világbajnokság harmadik futamán. A francia versenyző a spanyol Sordót és a finn Hirvonent utasította maga mögé a pénteki gyorsasági szakaszokon. (Limasszol)

Amerikai győzelem a férfiak 1500 m-es versenyében a távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokságon; Shani Davis végzett az első helyen honfitársa, Trevor Marsicano és a kanadai Denny Morrison előtt. A nők 3000 m-es távján a holland Renate Groenewold győzött a cseh Martina Sablikova és a kanadai Kristina Groves előtt. (Richmond)

Döntő az alpesi sízők Világ Kupájának női műlesiklószámában: 1. Sandrine Aubert (francia), 2. Fanny Chmelar (német), 3. Sarka Zahrobska (cseh) és Therese Borssen (svéd). A férfi óriásműlesiklást az osztrák Benjamin Raich nyerte az amerikai Ted Ligety és a svájci Didier Cuche előtt. (Are)

Bejutott a rájátszásba a ligaelső Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban, miután 102:95-re legyőzte a Spurst. (San Antonio)

Elhunyt László István, az öttusa-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A 79 esztendős korában elhunyt szakember vezette a nemzeti csapatot 1968-ban, amikor a Balczó András, Török Ferenc, Móna István trió olimpiai aranyérmet szerzett.

Legalább hat hétig nem léphet pályára Mocsai Tamás, a német Bundesligában szereplő Lemgo magyar válogatott kézilabdázója. A 30 éves játékos a Göppingen elleni bajnokin mutatóujját törte, majd súlyos agyrázkódást szenvedett. (Lemgo)

Nyert a Dunaferr a női kézilabda NB I-ben; a dunaújvárosi együttes a vendég Pécset győzte le 22:21-re. A hazaiaknál pályára lépett az 1995-ben a világ legjobbjának választott beállós Kocsis Erzsébet, a klub jelenlegi ügyvezető igazgatója. A csapatban szerepet kapott még Irina Sirina kapusedző, Györgyné Oblisz Anita, illetve a szülés után visszatérő Gáspár Gabriella is. Az egyesület korábbi játékosai azért vállalták a játékot, hogy így segítsék az anyagi csőd szélén álló alakulatot. A mérkőzés legjobbja tíz góljával Sári Barbara, Kocsis Erzsébet lánya volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.