hÍrek

Nemzetközi női tenisztorna első fordulójában: Errani (olasz)-Azarenka (fehérorosz) 1:6, 6:4, 6:3; Kuznyecova (orosz)-Li (kínai) 6:4, 7:5; Zvonarjova-Kirilenko (mindkettő orosz) 6:4, 6:4. (Moszkva)

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság alelnöke szerint el kell gondolkodni a kerékpár ötkarikás jövőjéről. A német sportdiplomata úgy véli: a doppingbotrányok sorozata után az is elképzelhető, hogy a sportágat meghatározatlan időre leveszik az olimpia műsoráról. (Berlin)

Szavaztak a német Bundesliga labdarúgói: szerintük a múlt évad legjobbja Franck Ribery, a Bayern München francia középpályása volt. A második helyet az olasz Luca Toni (Bayern), a harmadikat a brazil Diego (Werder Bremen) érdemelte ki. (Düsseldorf)

Nem hosszabbítja meg automatikusan Balzsay Károly szövetségi kapitány december 31-én lejáró szerződését a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, hanem pályázatot ír ki a posztra.

December 30-án a Veszprém Arénában tartják a hagyományos kézilabdagálát - jelentették be az esemény sajtótájékoztatóján.

Három bajnoki mérkőzésre eltiltotta a kispadtól Csertői Aurélt, a Haladás edzőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, miután a trénert a Kaposvár elleni hazai találkozón (1-1) "kiállították".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.