Hírek

Pénzügyi problémák nehezítették a felkészülést- ezt jelezte a MOB elnökségének a pekingi olimpián érdekelt huszonnégy sportági szövetség közül tizenhét. Schmitt Pál, az ötkarikás szervezet elnöke bejelentette, hogy a tervezettnél előbb, tavasz helyett mát januárban megtartják a bizottság tisztújító közgyűlését, melyen ismét jelölteti magát.

Második mérkőzését is megnyerte az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata: ezúttal a brit Rotherham ellen, 16:4-re. (Koper)

Tizenhetedikként végzett Talmácsi Gábor a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján. A tréningen a vb-pontversenyben élen álló francia Mike Di Meglio volt a leggyorsabb. (Phillip Island)

Zsiga Gyula lett a montenegrói női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember 1999-ben Bajnokok Ligáját nyert a Dunaferr együttesével, majd dolgozott a magyar nemzeti csapatnál is.

Vasárnap 23. alkalommal rendezik meg a Budapest Nemzetközi Maratont és Futófesztivált; az esemény egyben a klasszikus táv országos bajnoksága is lesz. A 42,195 km-es táv megtételére ötven országból érkeznek futók.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.