Koppenhága, mínusz öt

A Dunaferr női csapata volt a legfrissebb az európai klubtornák magyar szereplői közül: az újvárosiak a Bajnokok Ligája négycsapatos, koppenhágai selejtezőcsoportjának nyitányán 36:31-es vereséget szenvedtek az ukrán Zaporizsja együttesétől.

Imre Vilmos társulatának további két ellenfele a szerb Nis és a házigazda FC Köbenhavn alakulata lesz a hét végén; a legelegánsabb kontinentális sorozatban kizárólag az első helyezett folytathatja a legjobb tizenhat között, a másik három garnitúra pedig az EHF Kupában lép majd fel.

A férfi BL-ben az előző idényben KEK-győztes Veszprém, valamint a Szeged képviseli a magyar színeket: a bakonyiak az F jelű kvartettban vasárnap délután negyed hattól a német Flensburg-Handewittet fogadják, míg a szegediek - szintén holnap - a lengyel Wisla Plock otthonában játszanak.

A női EHF Kupában a 32 közé jutás a tét: a Fehérép mindkétszer Székesfehérváron találkozik a fehérorosz Arkatronnal (szombaton 18, vasárnap 17 órától), míg az FTC a szlovák Duslo Salával randevúzik holnap fél egytől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.