Hírek

Eredmények a labdarúgó Magyar Kupa negyedik - a 16 közé jutásért rendezett - fordulójában: Zalakaros (NB III)-Kaposvár 0-6; Rum (megyei I)-Siófok 0-3; Celldömölk (NB II)-Pápa (NB II) 0-4; Fehérvár II (NB II)-Veszprém (NB III) 4-0; Makó (NB II)-Diósgyőr 1-0; Kazincbarcika (NB II)-Vasas 2-1; Tuzsér (NB II)-Újpest 1-2; Debrecen II (NB II)-Honvéd 0-1; Újszász (megyei I)-REAC 0-3; Dunaújváros (NB II)-Bőcs (NB II) 1-1, továbjutott a Bőcs, 11-esekkel.

Januárban, az ausztrál körversenyen tér vissza Lance Armstrong amerikai kerékpáros-legenda. A Tour de France hétszeres győztese három éve vonult vissza, majd két hete bejelentette: jövőre újra versenyezni kíván, és szeretné ismét megnyerni a franciaországi viadalt. Az AP hírügynökség úgy értesült: az amerikai bringás a kazah Astana csapatához szerződik. Az istálló jelenlegi sztárja, a spanyol Alberto Contador már jelezte: ha Armstrong jön, ő távozik. (Adelaide)

Tizennégy éve óta először nem jutott be az észak-amerikai profi baseballbajnokság rájátszásába a New York Yankees. A legutóbb 2000-ben bajnok, 26-szoros MLB-győztes együttes a múlt hét végén, 85 esztendő után búcsúzott el legendás stadionjától. (New York)

Átadták Százhalombatta új sportuszodáját, amelynek tegnapi avatóünnepségén az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina és a háromszoros ötkarikás ezüstérmes Cseh László vágta át a szalagot. A létesítményben egy 25 méteres, nyolcpályás verseny-, egy tan-, valamint egy lazításra szolgáló medence áll a sportolók és a látogatók rendelkezésére.

Október 10-én, délután fél háromkor, a Farkasréti temetőben kísérik utolsó útjára Illovszky Rudolfot. A Vasas korábbi legendás edzője, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya kedden, 86 éves korában hunyt el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.