Hírek

Bronz Pekingben

Szekeres Pál bronzérmet szerzett a férfi tőrözők versenyében a pekingi paralimpián. A kerekes székes vívó a döntőbe jutásért 15:4-re kikapott a kínai Hu Daoliangtól, majd a harmadik helyért rendezett mérkőzésen 15:10-re győzött az ukrán Andrij Komar ellen. Női tőrben Dani Gyöngyi ötödik lett, akárcsak a magyar küldöttség legeredményesebb tagja, az egy arany- és két bronzérmet gyűjtött úszó, Sors Tamás, aki ezúttal 50 m gyorson ért el helyezést.

Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál játékosa átvette az Aranycipőt: az előző évad legeredményesebb, Európában szereplő futballistája szülővárosában, a Madeira szigetén fekvő Funchalban kapta meg az elismerést. (Funchal)

Érdekesebb eredmények az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában: Manchester City-Chelsea 1-3, Liverpool-Manchester United 2-1, Blackburn-Arsenal 0-4. (London)

Két mérkőzés a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójában: Real Madrid-Numancia 4-3, Barcelona-Santander 1-1. (Madrid)

Kikapott a Milan az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójában is: ezúttal - 2-0-ra - a Genoa pályáján maradt alul. (Genova)

Megnyerte a Vuelta a Espana kerékpárverseny tizenharmadik és tizennegyedik szakaszát, egyúttal vezeti a mezőnyt a spanyol Alberto Contador. (Fuentes de Invierno)

Újabb vereség a férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtezőn (ezúttal Szombathelyen): Magyarország-Szerbia 61:89.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.