Kézilabda BL: szegedi zakó a sereghajtó otthonában

Négy másodperccel a vége előtt kapott góllal 27:26-os vereséget szenvedett a Szeged a sereghajtó görög PAOK Szaloniki otthonában, így már csak matematikai esélye maradt a magyar csapatnak, hogy bejusson a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.

Jobban kezdtek az eddig pont nélküli hazaiak, és a 17. percben, 10:7-es vezetésüknél időt kért a Szeged. Gyorsan jött az egyenlítés, és ettől kezdve fej fej mellett haladtak a csapatok.

A hajrában két góllal ellépett a Szaloniki, de még egalizáltak a vendégek, azonban 4 másodperccel a vége előtt kapott gól megpecsételte a Szeged sorsát. A Tisza-partiak legközelebb február 20-án, a Csehov otthonában játszanak, és most már bravúr kell a még továbbjutást érő negyedik hely eléréséhez. A másik magyar BL-érdekelt, az MKB Veszprém vezeti csoportját, és legközelebb szombaton lép pályára, amikor is fogadja a francia Chambéryt.

PAOK Szaloniki (görög) - Pick Szeged 27:26 (17:17)

A csoport, állása: 1. Montpellier (francia) 10 pont/6 mérkőzés, 2. Valladolid (spanyol) 9/6, 3. Csehovszki Medvegyi (orosz) 8/6, 4. Constanta (román) 6/6, 5. Szeged 3/7, 6. PAOK Szaloniki (görög) 2/7.

A hatosból az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.