KEDDI FRISS: Őrizetben az Újpest FC tulajdonosa

13.18 - Őrizetben az Újpest FC tulajdonosa

Gera Zoltán
Kurucz Árpád 2007.03.28. Digitális 22. sz. DVD. Magyarország - Moldova foci, futball, labdarúgás (2-0) Gera Zoltán foci; futball; sport; Kur2007-03-28

A rendőrség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás és más bűntettek gyanújával őrizetbe vette T. Sándort, az Újpest labdarúgóklubjának tulajdonosát – írja a Nemzeti Sport Online.

12.05 - Gera aláírt a West Bromwich-hoz

Gera Zoltán kettő plusz egyéves szerződést kötött az angol labdarúgó-élvonalban szereplő West Bromwich Albion csapatával: a 71-szeres válogatott támadónak a nyáron lejárt a szerződése a Fulhamnél, így ingyen igazolt régi-új klubjához, ahol 2004 és 2008 között játszott először.

9.48 - Van pénz

A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Zaragoza 8,6 millió euróért leigazolta Roberto Jimenez kapust a Benficától: a spanyol játékosért kifizetett összeg azért különös, mert június végén még csődvédelmet kért az aragóniai klub a rossz anyagi helyzete miatt. A vizsgálódás során kiderült: a válogatott labdarúgó Pintér Ádámnak, és korábbi klubjának, az MTK-nak is tartozik az egyesület.

9.35 - Római változások

Negyvenszeres holland válogatott kapust igazolt az AS Roma labdarúgócsapata: a 28 esztendős Maarten Stekelenburg az Ajaxtól érkezett hatmillió euróért, négy idényre írt alá, és 2,7 millió eurós alapfizetést kap évente. Az olasz együttes – amely szerdán este a fennállásának századik évfordulóját ünneplő Vasassal játszik gálamérkőzést a Puskás Ferenc stadionban – hétfőn eladta montenegrói válogatott támadóját, Mirko Vucsinicsot a bajnoki rivális Juventusnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.