KEDDI FRISS: Anzsi-ajánlat Eto'oért

18.00 - Büntetés a Serie A-ban

Megbüntette - úgynevezett bundázás miatt – az Atalantát és a csapat kapitányát az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága: az első fokú döntés értelmében a bergamói együttes mínusz hat pontról rajtol a Serie A augusztus utolsó hét végéjén kezdődő 2011/2012-es évadában, Cristiano Doni pedig három és fél évig nem futballozhat. Giuseppe Signori volt válogatott csatár – akit az üggyel összefüggésben június 1-én tartóztattak le tizenhat társával egyetemben – öt évig semmiféle futballtevékenységet nem folytathat. A mérkőzések befolyása miatt több kiscsapatot is elmarasztaltak.

15.10 - Elmarad az angol-holland

A helyi rendőrséggel egyeztetve, az Angol Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy a londoni zavargások miatt nem engedi megrendezni a szerda esti Anglia-Hollandia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzést.

13.45 - Obertan: Newcastle

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle szerződtette Gabriel Obertant: a 22 éves francia szélső a Manchester Unitedtől érkezett, és öt évre írt alá.

11.10 -  Elmarad az angol-holland?

A napok óta tartó londoni zavargások miatt az Angol Labdarúgó Szövetség és a helyi rendőrség arról tanácskozik, hogy elmaradjon-e a szerda esti Anglia–Hollandia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés – állítja több szigetországi médium.

11.00 - Anzsi: ajánlat Eto'oért

Az Anzsi Mahacskala harmincmillió eurós ajánlatot tett az olasz Internazionale labdarúgó-klubjának Samuel Eto'oért: a La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap szerint a 30 esztendős kameruni csatár évi 20 millió dollárt kereshet, amennyiben a Milánóban tárgyaló orosz klub megyegyezik a kék-feketékkel, és a játékos is elfogadja a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató együttes feltételeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.